Menu
Your Cart

Λόγω αργίας παραγγελίες με ογκώδες συσκευές που εκτελούνται μέσω μεταφορικών εταιρειών αναμένεται να έχουν καθυστερήσεις. Τα προϊόντα που ταξιδεύουν με υπηρεσίες ταχυμεταφορών courier ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρές καθυστερήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα.

AEG KM4100 Κουζινομηχανή 1000W ΕΩΣ 12 ΔΟΣΕΙΣ

AEG KM4100 Κουζινομηχανή 1000W ΕΩΣ 12 ΔΟΣΕΙΣ
AEG KM4100 Κουζινομηχανή 1000W ΕΩΣ 12 ΔΟΣΕΙΣ
290,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 290,00€
  • Stock: Κατόπιν παραγγελίας
  • Model: KM4100
Credit module TBI Bank RO 1.0.11

AEG KM4100 Κουζινομηχανή 1000W ΕΩΣ 12 ΔΟΣΕΙΣ

Ισχυρή: Μαγείρεμα για μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση ή απλά δείπνο με φίλους; Όποτε χρειάζεστε περισσότερο από δύο χέρια, η κουζινομηχανή Kitchen Assistent™ από την AEG προσφέρει 1000W κινητήρα ικανό να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά, ζύμωμα, χτύπημα, πολτοποίηση, και πολύ περισσότερα.

Αξιόπιστη: Μπορείτε να βασιστείτε στην κουζινομηχανή Kitchen Assistent™ για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά που κάνετε ένα νόστιμο κέικ, χτυπάτε μια αφράτη μαρέγκα, ή προετοιμάζετε αρκετές φραντζόλες φρέσκου ψωμιού σε μια φορά. Αυτή η κουζινομηχανή για όλες τις χρήσεις έχει ένα σώμα γεμάτο μέταλλο, αρκετά δυνατό ώστε να υποστηρίξει τις γαστρονομικές διαδρομές σας για τα επόμενα χρόνια.

Σύστημα μετακίνησης κεφαλής μοτέρ: Απλά ανασηκώστε την κεφαλή μοτέρ για επιπλέον χώρο όταν χρειαστεί να μετακινήσετε το μπωλ. Με έλεγχο 10 ταχυτήτων, η κουζινομηχανή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάμειξης και σας δίνει όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Φωτισμός LED πάνω από το μπωλ: Κάθε κουζινομηχανή διαθέτει ενσωματωμένη λάμπα LED που φωτίζει το μπωλ.

1000 W: Ο ισχυρός κινητήρας σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επίπεδος αναδευτήρας: Οι αναδευτήρες αναμειγνύουν όλα τα υλικά μαζί σε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Πολύπλευρη: Μπορείτε να ρυθμίσετε την κουζινομηχανή σε διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δύο δοχεία διαφορετικού μεγέθους και 10 ταχύτητες, σας δίνουν όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να ελέγχετε τα πάντα με ευκολία.

Εξαρτήματα: Το KM4100 διατίθεται σε μπεζ χρώμα με 3 εξαρτήματα, συρμάτινο αναδευτήρα, επίπεδο αναδευτήρα και γάντζο ζύμης, για να ζυμώνεται με ευκολία, να πολτοποιείτε τις πατάτες, να χτυπάτε την κρέμα σε τέλεια σαντιγί και να ανακατεύετε σιγά σιγά το κέικ. Οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και για όσους καλεσμένους έχετε, αφήστε το Kitchen Assistent™ να το κάνει για εσάς.

Γάντζος ζύμης: Ο γάντζος ζύμης ζυμώνει γρήγορα κολλώδη μείγματα έως ότου αποκολληθούν από τις άκρες.

Φωτιζόμενος διακόπτης: Ο LED φωτιζόμενος διακόπτης καθιστά τον έλεγχο της κουζινομηχανής πανέυκολο.

Συρμάτινος αναδευτήρας: Ο συρμάτινος αναδευτήρας χτυπάει γρήγορα μια αφράτη μαρέγκα ή κρέμα.

Υποδοχή εξαρτημάτων: Η υποδοχή εξαρτημάτων σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις λειτουργίες της κουζινομηχανής, συνδέοντας εξάρτημα για σαλάτα, για ζυμαρικά ή κρεατομηχανή.

2 μεγάλα μπωλ: Τα δύο ανοξείδωτα μπωλ έχουν χωρητικότητα 4,8 και 2,9 λίτρα. Το ένα από αυτά διαθέτει λαβή που κάνει εύκολη την τοποθέτηση και απομάκρυνση του μπωλ από τη συσκευή.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς 1000W
  • Ταχύτητα 10 επίπεδα με φωτισμό στο διακόπτη
  • Πλανητικό μίξερ
  • One Touch Opening
  • LED φωτισμός κάδου
  • 2 ανοξείδωτοι κάδοι 4,8λίτρα & 2,8λίτρα
  • Διακόπτης με μπλε φωτισμό
  • 3 εξαρτήματα (Επίπεδος αναδευτήρας - Γάντζος ζύμης - Συρμάτινος αναδευτήρας)
  • Kαπάκι κάδου για προστασία από το πιτσίλισμα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κυριακή 28, Απριλίου τα καταστήματα μας θα είναι ανοιχτά 11πμ - 5μμ